Stii cum sa iti mentii imunitatea?

Se spune din ce in ce mai des ca odata beneficiile civilizatiei au adus „la pachet” si lucruri nu tocmai benefice: stres, oboseala cronica, alimentatia dezechilibrata, medicamente luate in exces s.a.
Astfel, organismului nostru si-a schimbat echilibrul natural. In mod normal corpul nostru este capabil sa isi regleze singur procesele metabolice, sa aiba grija ca fiecare dintre sisteme sa functioneze bine si sa poata face fata cu succes agresiunilor externe. Insa daca sistemul nostru imunitar este compromis sau toxinele sunt in exces, organismul nu mai e capabil sa elimine aceste toxine. Urmarea o stiti foarte bine.
Daca vreti sa contracarati acest lucru pe cale naturala, atentia se poate indrepta spre un plafar online – care va poate ajuta sa va orientati in alegerea pe care o veti face, si spre produsele bio.
De asemenea, in cazul oboselii si stresului, suplimentele alimentare pot fi si ele de un ajutor considerabil. Insa daca este sa vorbim despre un „produs” anume care ajuta in mod universal la recapatarea starii de bine a organismului, acesta este mierea Manuka.

Pasi de urmat
Minunile produse de consumul unei asemenea mieri au fost demult recunoscute. Desi oamenii de stiinta de-abia acum incep sa intrezareasca complexitatea compusilor mierii Manuka si a efectelor ei asupra organismului.
Mai mult: se pare ca are un impact considerabil in ceea ce priveste imunitatea corpului nostru. Imunitatea fiind acea minune pe care dorim sa o patram cat mai intacta, avand in vedere ca nu mai suntem chiar atat de capabili sa raspundem prompt in momentul in care suntem atacati de virusuri sau bacterii ce cunosc in prezent o dezvoltare noua.

Extrem de eficienta
De asemenea, cand vine vorba de a mentine si stimula sistemul imunitar, se stie cu e important si stil de viata sanatos. Acesta ajuta la asigurarea acelui echilibru in organism, de care sistemul imunitar profita in mod direct.
De aceea, pe langa a apela la produse importante precum mierea Manuka e bine sa urmam si anumiti pasi, cum ar fi: sa ne mentinem fizic, sa nu fumam, sa avem o dieta bogata in fructe, legume si cereale integrale si saraca in grasimi saturate, sa facem regulat sport, sa dormim bine s.a.
De aceea intrebarea „Stii cum sa iti mentii imunitatea?” – referindu-ne strict la organism nu pare exagerata. Nu uita ca pe langa toate acestea e indicata existenta unui plan alimentar sanatos si echilibrat.
Ar fi bine ca acest plan alimentar al tau, daca ti l-ai propus, sa contina si consumarea mierii de Manuka. Deoarece, printre altele, aceasta miere are un efect benefic in reducerea refluxului gastro-intestinal si in stabilirea unui echilibru digestiv.
Datorita proprietatilor sale antibacteriene, mierea de Manuka este extrem de eficienta in tratarea infectiilor de natura gastro-intestinala, precum diareea bacteriana , ajutand totodata organismul sa se hidrateze. Nu degeaba mierea de Manuka este considerata a fi cel mai bun remediu natural.
Iar acum, dupa cele cateva lucruri pe care le-ai aflat despre beneficiile pe care le poti aduce sanatatii tale, nu ramane decat sa pui in practica.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *