Seturi Lego, pentru dezvoltarea creativitatii celor mici

Jucariile sunt instrumentele de care cei mici au nevoie pentru a creste armonios, pentru a-si dezvolta creativitatea, imaginatia, vocabularul, etc. In prezent, cele mai cautate jucarii sunt seturile Lego, disponibile in varianta pentru copii mici, pana in 3 ani (Lego Duplo), si in varianta 4 ani+ (Lego clasic).

Jucariile de constructie (din care fac parte si seturile de constructie LEGO) sunt recomandate de specialisti, din mai multe puncte de vedere:
II ajuta pe cei mici si cei mari sa petreaca impreuna timp de calitate. Joaca impreuna cu parintii este, fara doar si poate, cea mai interesanta pentru copii, cea care ii ajuta cel mai mult in dezvoltarea lor ulterioara. Desi este la fel de importanta si interactiunea cu altii copii de aceeasi varsta, jocul impreuna cu parintii contribuie la dobandirea sigurantei, increderii, armoniei;
Pot schimba felul in care copiii gandesc. Este dovedit stiintific faptul ca jocurile de construit stimuleaza gandirea, creativitatea si formeaza abitilitati esentiale. Mai mult decat atat, jucariile de constructie imbunatatesc concentrarea, aspect care le va fi folositor copiilor la varsta scolara;
Dezvolta abilitatile motrice si coordonarea mana-ochi;
Dezvolta abilitatile de orientare in spatiu;
Dezvolta abilitatile sociale.

Stiati ca
cei care s-au aratat interesati de jucariile de contructie in copilarie, in scoala au obtinut cele mai bune rezultate la testele de inteligenta?
Daca vreti sa introduceti jucariile de constructie si seturile LEGO in viata copiilor dumneavoastra, va asteptam pe Ritipitzi.ro, pentru a descoperi seturi de constructie LEGO Duplo si LEGO Clasic, pentru fete si baieti de toate varstele. Garantam gama larga de produse si preturi avantajoase, la toate seturile Lego, disponibile in magazin. De asemenea, gasiti seturi LEGO vazute la TV, cu masini si alte autovehicule, cu printese Disney sau alte personaje pe care copiii dumneavoastra ii adora.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *