Obtine compartimentarile de care ai nevoie si aplicatii deosebite de interior cu sticla securizata de calitate

Compartimentarea in cladirile de birouri este deosebit de importanta pentru atmosfera generala din cladirea respectiva si pentru asigurarea unei productivitati si a unei intimitati cat mai mare pentru fiecare angajat. In locul peretilor din beton, rigips se poate folosi un alt material foarte popular, sticla securizata pentru interior. Sticla securizata este un material folosit in constructii care asigura o flexibiltate mult mai mare, spatiile delimitate sunt usor de compartimentat, se poate fixa pe diverse tipuri de rame, de structuri din metal sau lemn. Rezistentea sticlei securizate este mult mai mare decat in cazul sticlei normale, in caz de socuri puternice si de spargere riscul de ranire este redus.

Prelucrarea termica a sticlei ii asigura o rezistenta mare, procesul de incalzire urmat de racire rapida este controlat electronic, astfel ca vom avea la final o calitate a geamului securizat mult mai buna. Asa cum se intampla si in cazul sticlei securizate de la Xglas exista un soft de monitorizare a calitatii productiei, securizarea sticlei este supravegheata electronic, se analizeaza in permanenta parametrii si modul in care are loc securizarea. Vorbind despre sticla securizata pentru interior vanduta de cei de la Xglas nu avem cum sa nu amintim de sistemul de gestiune a serviciilor de securizare, cu multiple avantaje pentru clienti, printre care procesari rapide in cazul comenzilor electronice, etichetare corespunzatoare. Sticla securizata vanduta de Xglas nu prezinta riscul spargerii spontane, are grosimi cuprinse intre 4 mm si 19 mm, se poate comanda orice tip de sticla, float clar, colorat, ultraclar, reflexiv, ornament, Low-E Hard si Soft.

Cu sticla securizata e mai usor sa obtii tot ce ai nevoie in interior, toate aplicatiile in care se poate folosi sticla securizata vor arata bine, vor avea o functionalitate ridicata si se vor putea folosi in orice sistem, oricat de complex. Noile tipuri de sticla securizata se gasesc in online la preturi bune, sunt usor de pus in opera si nu prezinta riscuri la integrarea in structurile dorite de interior, se poate lucra foarte simplu cu ele.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *