Cand trebuie sa mergem cu frigiderul intr-un service?

Daca in cazul unei masini de spalat sau al unui uscator de rufe mai putem amana remedierea problemelor aparute, un frigider defect trebuie reparat cat mai rapid pentru a nu ne pune in pericol sanatatea. Cum ne dam seama ca avem nevoie de serviciile unui service frigidere? In primul rand frigiderul incepe sa nu mai inghete atat de bine, pot exista si pierderi ale agentului de racire, anumite compartimente nu mai au temperatura standard indicata de producator.

In al doilea rand apar zgomote ciudate de la compresoare, compresoarele pot sa se opreasca din senin la o anumita perioada de timp, alta decat cea normala. In al treilea rand alimentele incep sa se deterioreze chiar daca frigiderul pare ca functioneaza corect, temperaturile din interior sunt mult mai mari decat cele indicate de producatori. In al patrulea rand declansarile frigiderului sunt foarte dese sau foarte rare, exteriorul pare sa se incinga, lichidul de racire nu mai circula cum trebuie prin sistemul special gandit de producatori. In al cincilea rand e bine sa apelam la o firma de reparatii frigidere Bucuresti si in momentul in care frigiderul nu mai porneste deloc sau cand porneste, dar se opreste imediat, fara sa mai poata asigura temperaturile necesare in congelator si in zona cu temperaturi mai ridicate. Cand una sau mai multe conditii dintre cele prezentate sunt intrunite nu avem alta varianta decat cea a unei programari pentru o verificare acasa sau la sediul unui service frigidere. Specialistii de acolo pot evalua rapid frigiderul, indiferent de marca, pot stabili dupa diagnoza ce are si care a fost cauza defectiunilor intalnite. Cu instrumente si metode moderne de diagnosticare echipa care se va ocupa de reparatii frigidere Bucuresti va remedia rapid orice defectiune si va asigura la cerere, ulterior, si o intretinere frigidere pentru a preintampina orice defecte viitoare.

Defectiunile care nu sunt majore se pot remedia si pe loc sau in cateva ore, cele mai complicate se pot remedia si in cateva zile. Daca va prezentati de la primele semnale date de frigider veti putea economisi timp si bani, reparatiile fiind mai putin costisitoare. Toate piesele inlocuite sunt originale, sunt luate din depozitele proprii, la orice interventie se primeste si garantie care poate fi pana la 12 luni.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *